HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Kobi Ragnarok Online Will Open Back
Mon Nov 08, 2010 8:49 pm by atroce90

» PERKHIDMATAN BOTTING
Mon Nov 08, 2010 8:48 pm by atroce90

» What Ro You Play?
Mon Nov 08, 2010 8:44 pm by atroce90

» Kobi Ragnarok Now 3rd Job Class
Tue Oct 05, 2010 4:50 pm by Admin

» Sell BOt full set
Thu Sep 09, 2010 12:55 pm by Areps

» Bleh x sesapa tolong aku psaL bot..?
Tue Sep 07, 2010 4:56 am by Areps

» Bleh x sesapa tolong aku psaL bot..?
Tue Sep 07, 2010 4:56 am by Areps

» Beli Hardware Komputer Terpakai
Fri Sep 03, 2010 1:00 pm by Redzuan

» [S] Latest Ragray Patch
Thu Sep 02, 2010 12:10 am by Spongebob

Affiliates
 

Share | 
 

 Pic2 Lawak Dan Cute Untuk Anda

Go down 
AuthorMessage
DarkAngeL85

avatar

Posts : 132
Join date : 2010-07-30
Age : 32
Location : Serdang (KL)

PostSubject: Pic2 Lawak Dan Cute Untuk Anda   Sat Jul 31, 2010 5:51 pm


Masa saya tengah boring-boring surfing internet saya terjumpa satu website. Website ni boleh dikatakan kelakar gile dan boleh jugak dikategorikan sebagai website paling kelakar dalam sejarah sebab kalau anda baca dalam keadaan tension, automatik perasaan tension tu akan hilang + anda akan gelak sampai berguling-guling.

Memang tak dinafikan lagi website ni amat-amat kelakar dengan bahan-bahan yang ada dalam tu. Nak jengok ke website tu ke? Pi tengok kat bawah sekali. Jangan lupa ajak kawan-kawan. Sharing is caring.:-D



Tengok Pic2 Selanjutnya Di Sini..

Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball
Back to top Go down
View user profile http://www.atherosro.com
aremierule

avatar

Posts : 100
Join date : 2010-07-25
Age : 21
Location : Sungai Petani

PostSubject: Re: Pic2 Lawak Dan Cute Untuk Anda   Sat Jul 31, 2010 7:47 pm

DarkAngeL85 wrote:

Masa saya tengah boring-boring surfing internet saya terjumpa satu website. Website ni boleh dikatakan kelakar gile dan boleh jugak dikategorikan sebagai website paling kelakar dalam sejarah sebab kalau anda baca dalam keadaan tension, automatik perasaan tension tu akan hilang + anda akan gelak sampai berguling-guling.

Memang tak dinafikan lagi website ni amat-amat kelakar dengan bahan-bahan yang ada dalam tu. Nak jengok ke website tu ke? Pi tengok kat bawah sekali. Jangan lupa ajak kawan-kawan. Sharing is caring.:-D



Tengok Pic2 Selanjutnya Di Sini..

Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball

igt aku xtau ke killerjo , nasib aku x tkan lagi
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
 
Pic2 Lawak Dan Cute Untuk Anda
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Anything Section! :: Discussions / Funny Story-
Jump to: