HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Kobi Ragnarok Online Will Open Back
Mon Nov 08, 2010 8:49 pm by atroce90

» PERKHIDMATAN BOTTING
Mon Nov 08, 2010 8:48 pm by atroce90

» What Ro You Play?
Mon Nov 08, 2010 8:44 pm by atroce90

» Kobi Ragnarok Now 3rd Job Class
Tue Oct 05, 2010 4:50 pm by Admin

» Sell BOt full set
Thu Sep 09, 2010 12:55 pm by Areps

» Bleh x sesapa tolong aku psaL bot..?
Tue Sep 07, 2010 4:56 am by Areps

» Bleh x sesapa tolong aku psaL bot..?
Tue Sep 07, 2010 4:56 am by Areps

» Beli Hardware Komputer Terpakai
Fri Sep 03, 2010 1:00 pm by Redzuan

» [S] Latest Ragray Patch
Thu Sep 02, 2010 12:10 am by Spongebob

Affiliates
 

Share | 
 

 Panggilan Percuma Tanpa Had Menerusi HP

Go down 
AuthorMessage
DarkAngeL85

avatar

Posts : 132
Join date : 2010-07-30
Age : 32
Location : Serdang (KL)

PostSubject: Panggilan Percuma Tanpa Had Menerusi HP   Sun Aug 01, 2010 7:17 pm



Panggilan Percuma Tanpa Had Menerusi HP

Semalam saya mendapat idea untuk mencari cara-cara mengenakan telco-telco seperti Maxis, Celcom, DIGI dan lain-lain. Dan tanpa diduga.......SAYA BERJAYA!!!

SAYA BERJAYA HACK UNTUK MEMBUAT PANGGILAN PERCUMA DENGAN MANA-MANA TELCO SEKALIPUN!!!

Sebenarnya, saya agak keberatan nak share trick yang saya jumpa ni. Tapi bila saya fikir balik, tak baik kita kedekut ilmu kan.

Jadi, saya akan cuba ajar sedaya upaya saya untuk bagi anda pandai. Tapi jangan la bagitau seluruh dunia pulak trick ni. Kalau pihak berkuasa atau pihak telco sendiri yang tahu saya takut cara ini akan diblock dan gagal la nak dapat panggilan percuma.

Saya ingatkan, tips ini dapat digunakan untuk semua nombor. Boleh digunakan tanpa had waktu.

Tanpa membuang masa jom kita tengok cara-caranya:

1. Pastikan kredit minimum di HP anda harus RM0.50 atau lebih.

2. Pastikan nombor telefon yang akan anda buat nanti sedang aktif.

3. Pastikan anda mengetahui nombor HP kawan anda.

4. Salin 5 digit pertama dan 5 digit terakhir nombor telefon yang ingin anda dail.

5. Buka SMS kosong di HP anda.

6. Taipkan nombor telefon kawan anda.

7. Langkah terakhir taip SMS dengan isi seperti berikut… .
















“Telefon aku sekarang, PENTING!!”

lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.atherosro.com
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 93
Join date : 2010-07-25
Age : 31

PostSubject: Re: Panggilan Percuma Tanpa Had Menerusi HP   Mon Aug 02, 2010 2:17 pm

DarkAngeL85 wrote:


Panggilan Percuma Tanpa Had Menerusi HP

Semalam saya mendapat idea untuk mencari cara-cara mengenakan telco-telco seperti Maxis, Celcom, DIGI dan lain-lain. Dan tanpa diduga.......SAYA BERJAYA!!!

SAYA BERJAYA HACK UNTUK MEMBUAT PANGGILAN PERCUMA DENGAN MANA-MANA TELCO SEKALIPUN!!!

Sebenarnya, saya agak keberatan nak share trick yang saya jumpa ni. Tapi bila saya fikir balik, tak baik kita kedekut ilmu kan.

Jadi, saya akan cuba ajar sedaya upaya saya untuk bagi anda pandai. Tapi jangan la bagitau seluruh dunia pulak trick ni. Kalau pihak berkuasa atau pihak telco sendiri yang tahu saya takut cara ini akan diblock dan gagal la nak dapat panggilan percuma.

Saya ingatkan, tips ini dapat digunakan untuk semua nombor. Boleh digunakan tanpa had waktu.

Tanpa membuang masa jom kita tengok cara-caranya:

1. Pastikan kredit minimum di HP anda harus RM0.50 atau lebih.

2. Pastikan nombor telefon yang akan anda buat nanti sedang aktif.

3. Pastikan anda mengetahui nombor HP kawan anda.

4. Salin 5 digit pertama dan 5 digit terakhir nombor telefon yang ingin anda dail.

5. Buka SMS kosong di HP anda.

6. Taipkan nombor telefon kawan anda.

7. Langkah terakhir taip SMS dengan isi seperti berikut… .
















“Telefon aku sekarang, PENTING!!”

lol! lol! lol! lol!

adeh..aku tak mengerti Question Question lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
 
Panggilan Percuma Tanpa Had Menerusi HP
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Anything Section! :: Discussions / Funny Story-
Jump to: