HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Kobi Ragnarok Online Will Open Back
Mon Nov 08, 2010 8:49 pm by atroce90

» PERKHIDMATAN BOTTING
Mon Nov 08, 2010 8:48 pm by atroce90

» What Ro You Play?
Mon Nov 08, 2010 8:44 pm by atroce90

» Kobi Ragnarok Now 3rd Job Class
Tue Oct 05, 2010 4:50 pm by Admin

» Sell BOt full set
Thu Sep 09, 2010 12:55 pm by Areps

» Bleh x sesapa tolong aku psaL bot..?
Tue Sep 07, 2010 4:56 am by Areps

» Bleh x sesapa tolong aku psaL bot..?
Tue Sep 07, 2010 4:56 am by Areps

» Beli Hardware Komputer Terpakai
Fri Sep 03, 2010 1:00 pm by Redzuan

» [S] Latest Ragray Patch
Thu Sep 02, 2010 12:10 am by Spongebob

Affiliates
 

Share | 
 

 Section Soal Jawab

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 93
Join date : 2010-07-25
Age : 31

PostSubject: Section Soal Jawab   Mon Jul 26, 2010 1:04 pm

Jika anda mempunyai sebarang soalan berkenaan dengan Ragnarok Online boleh post disini
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
kamu



Posts : 4
Join date : 2010-07-26

PostSubject: Re: Section Soal Jawab   Mon Jul 26, 2010 3:13 pm

Sya Nk bot jga...
^,^
Teringn sgt nk bot...
lama da men akira : (
Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 93
Join date : 2010-07-25
Age : 31

PostSubject: Re: Section Soal Jawab   Mon Jul 26, 2010 3:44 pm

kamu wrote:
Sya Nk bot jga...
^,^
Teringn sgt nk bot...
lama da men akira : (
Crying or Very sad

Bot untuk ape?
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
kamu



Posts : 4
Join date : 2010-07-26

PostSubject: Re: Section Soal Jawab   Mon Jul 26, 2010 4:51 pm

cp, soul or pape
Leh?
Mad
Back to top Go down
View user profile
aremierule

avatar

Posts : 100
Join date : 2010-07-25
Age : 21
Location : Sungai Petani

PostSubject: Re: Section Soal Jawab   Mon Jul 26, 2010 4:52 pm

nnti kami akan bagi bot tapi member pun x ramai lagi ni....
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
kamu



Posts : 4
Join date : 2010-07-26

PostSubject: Re: Section Soal Jawab   Mon Jul 26, 2010 5:04 pm

ala............
cm 2 plak
:`(
Back to top Go down
View user profile
aremierule

avatar

Posts : 100
Join date : 2010-07-25
Age : 21
Location : Sungai Petani

PostSubject: Re: Section Soal Jawab   Mon Jul 26, 2010 5:23 pm

yala , tolong la invite ramai org lagi
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
kamu



Posts : 4
Join date : 2010-07-26

PostSubject: Re: Section Soal Jawab   Mon Jul 26, 2010 5:56 pm

Insyallah,
klau dpa join?

Xsebar kt FB ke..
kt sna 2++ kt sna??
Back to top Go down
View user profile
aremierule

avatar

Posts : 100
Join date : 2010-07-25
Age : 21
Location : Sungai Petani

PostSubject: Re: Section Soal Jawab   Mon Jul 26, 2010 6:10 pm

nnti sebar la tunggu dlm 20 org dlu
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 93
Join date : 2010-07-25
Age : 31

PostSubject: Re: Section Soal Jawab   Mon Jul 26, 2010 6:24 pm

wow x sabar nak tunggu member forum nie bagi la ramai-ramai sikit baru best buat guild gempak...semalam aku buat bot untuk cari gold akhirnya berjaya gak... Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
aremierule

avatar

Posts : 100
Join date : 2010-07-25
Age : 21
Location : Sungai Petani

PostSubject: Re: Section Soal Jawab   Tue Jul 27, 2010 4:46 pm

Admin wrote:
wow x sabar nak tunggu member forum nie bagi la ramai-ramai sikit baru best buat guild gempak...semalam aku buat bot untuk cari gold akhirnya berjaya gak... Very Happy

WE KASI AKU MACROSNYA
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 93
Join date : 2010-07-25
Age : 31

PostSubject: Re: Section Soal Jawab   Tue Jul 27, 2010 10:51 pm

aremierule wrote:
Admin wrote:
wow x sabar nak tunggu member forum nie bagi la ramai-ramai sikit baru best buat guild gempak...semalam aku buat bot untuk cari gold akhirnya berjaya gak... Very Happy

WE KASI AKU MACROSNYA

boleh tapi ada masalah sikit hanya boleh kat dungeon tapi bukan gold room sebab aku masih cari mcm mana nak set... Sleep
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
aremierule

avatar

Posts : 100
Join date : 2010-07-25
Age : 21
Location : Sungai Petani

PostSubject: Re: Section Soal Jawab   Wed Jul 28, 2010 2:34 pm

Admin wrote:
aremierule wrote:
Admin wrote:
wow x sabar nak tunggu member forum nie bagi la ramai-ramai sikit baru best buat guild gempak...semalam aku buat bot untuk cari gold akhirnya berjaya gak... Very Happy

WE KASI AKU MACROSNYA

boleh tapi ada masalah sikit hanya boleh kat dungeon tapi bukan gold room sebab aku masih cari mcm mana nak set... Sleep

bgi kt aku macros tuh , aku nk edit kut2 bole ke.
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 93
Join date : 2010-07-25
Age : 31

PostSubject: Re: Section Soal Jawab   Wed Jul 28, 2010 5:56 pm

aremierule wrote:
Admin wrote:
aremierule wrote:
Admin wrote:
wow x sabar nak tunggu member forum nie bagi la ramai-ramai sikit baru best buat guild gempak...semalam aku buat bot untuk cari gold akhirnya berjaya gak... Very Happy

WE KASI AKU MACROSNYA

boleh tapi ada masalah sikit hanya boleh kat dungeon tapi bukan gold room sebab aku masih cari mcm mana nak set... Sleep

bgi kt aku macros tuh , aku nk edit kut2 bole ke.

nanti aku upload dulu cheers
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
aremierule

avatar

Posts : 100
Join date : 2010-07-25
Age : 21
Location : Sungai Petani

PostSubject: Re: Section Soal Jawab   Wed Jul 28, 2010 7:12 pm

Admin wrote:
aremierule wrote:
Admin wrote:
aremierule wrote:
Admin wrote:
wow x sabar nak tunggu member forum nie bagi la ramai-ramai sikit baru best buat guild gempak...semalam aku buat bot untuk cari gold akhirnya berjaya gak... Very Happy

WE KASI AKU MACROSNYA

boleh tapi ada masalah sikit hanya boleh kat dungeon tapi bukan gold room sebab aku masih cari mcm mana nak set... Sleep

bgi kt aku macros tuh , aku nk edit kut2 bole ke.

nanti aku upload dulu cheers

pyh tul nk jumpa , bila ko on9?
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
Admin
Admin
Admin
avatar

Posts : 93
Join date : 2010-07-25
Age : 31

PostSubject: Re: Section Soal Jawab   Wed Jul 28, 2010 7:29 pm

aremierule wrote:
Admin wrote:
aremierule wrote:
Admin wrote:
aremierule wrote:
Admin wrote:
wow x sabar nak tunggu member forum nie bagi la ramai-ramai sikit baru best buat guild gempak...semalam aku buat bot untuk cari gold akhirnya berjaya gak... Very Happy

WE KASI AKU MACROSNYA

boleh tapi ada masalah sikit hanya boleh kat dungeon tapi bukan gold room sebab aku masih cari mcm mana nak set... Sleep

bgi kt aku macros tuh , aku nk edit kut2 bole ke.

nanti aku upload dulu cheers

pyh tul nk jumpa , bila ko on9?
aku malam on9 da...ades g pvp kena buli da haha lum kaji lagi item ape dalam serevr tue
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
user991



Posts : 26
Join date : 2010-07-29

PostSubject: Re: Section Soal Jawab   Thu Jul 29, 2010 11:01 am

mari kita buat guild baru untuk woe untuk klhkan dak cina tu :bball:
Back to top Go down
View user profile
aremierule

avatar

Posts : 100
Join date : 2010-07-25
Age : 21
Location : Sungai Petani

PostSubject: Re: Section Soal Jawab   Thu Jul 29, 2010 11:01 am

user991 wrote:
mari kita buat guild baru untuk woe untuk klhkan dak cina tu Basketball

Join Sienzz << leader mlayu
kemarin sikit lgi mau menang woot
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
user991



Posts : 26
Join date : 2010-07-29

PostSubject: Re: Section Soal Jawab   Thu Jul 29, 2010 11:06 am

aik aku tgk malam tdi H e l l o K i t t y lemah je aku tgk arrival yg mng :afro:
Back to top Go down
View user profile
user991



Posts : 26
Join date : 2010-07-29

PostSubject: Re: Section Soal Jawab   Thu Jul 29, 2010 11:09 am

H e l l o K i t ty lemah je aku tgk wkakak guild cina nub :afro:
Back to top Go down
View user profile
user991



Posts : 26
Join date : 2010-07-29

PostSubject: Re: Section Soal Jawab   Thu Jul 29, 2010 11:10 am

semua guild mari kita klhkan guild cina tu :pirat:
Back to top Go down
View user profile
aremierule

avatar

Posts : 100
Join date : 2010-07-25
Age : 21
Location : Sungai Petani

PostSubject: Re: Section Soal Jawab   Thu Jul 29, 2010 11:16 am

tau xpa , tapi ada mlayu yg kongkong cina tu , tu psal cina tu ramai
Back to top Go down
View user profile http://rocentre.omgforum.net
Sponsored content




PostSubject: Re: Section Soal Jawab   

Back to top Go down
 
Section Soal Jawab
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: RO Forum Centre :: Questions / Answers-
Jump to: